Energiatakarékosság

Tisztelt Kiscsősziek!

Mindannyian tudjuk, hogy az energiaárak nagy mértékű emelkedése takarékossági feladatok elé állít bennünket. Kiscsősz Önkormányzata is kénytelen figyelemmel lenni a takarékossági kötelezettségekre, ezért kérem, szíveskedjenek az alábbiak kapcsán megértéssel lenni:

Az Önkormányzat épületében csak a legszükségesebb időtartamot töltjük, Kövér Istvánné a reggeli órákat követően nem tartózkodik az irodában. Kovács Norbert polgármester és Kövér Istvánné alpolgármester, illetve  Kovács József falugondnok telefonszámán elérhető a Lakosság számára. A világítást az irodában és a közösségi helyiségekben csak szükséges esetben alkalmazzuk, amennyiben a beszűrődő természetes fény nem elegendő. Az Önkormányzat és Faluház épületében az eddig alkalmazott elektromos fűtő berendezések használatát megszüntettük, kizárólag fás kályhákkal fűtjük mind az irodát, mind pedig a kis-és nagytermet. A világítást energiatakarékos világítótestekkel oldjuk meg.  Tervezett társadalmi programjainkat ezen feltételek mellett szervezzük.
Az orvosi rendelő helyiségét hetente egy alkalommal, kizárólag a rendelés időtartamára fűtjük fel, 20 fokos hőmérsékletre. Kérjük Önöket, hogy takarékosan és felelősséggel használják otthonaikban az energiát fogyasztó berendezéseket! Mindemellett kérjük, és javasoljuk, hogy éljünk társasági életet, keressük egymás barátságát, kérjük egymás segítségét, mert közösen a nehéz időszakokat is könnyebb átvészelni!

Tisztelettel,
Kovács Norbert